Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Κ. Μπλούχος -Υποδομές Υποστήριξης κτηνοτροφίας Νομού Δράμας

Αναρτήθηκε: May 31, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα προβολές: 73 Tags (Λέξεις κλειδιά): Κ. Μπλούχος, Υποδομές Υποστήριξης κτηνοτροφίας Νομού Δράμας
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Από το Γραφείο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Αμυρά, μας έγινε γνωστή η έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για εκπόνηση μελέτης και εκτέλεση έργου «Υποδομές Υποστήριξης κτηνοτροφίας Νομού Δράμας (Ομβροδεξαμενές – Ομβροπλατείες – Ποτίστρες)», εκτιμώμενης δαπάνης 1.310.000€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

            Κατά την πρόσφατη συνάντησή μας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Υφυπουργό κ. Αμυρά, ομού μετά του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας σε θέματα υποδομών σχετικών με την κτηνοτροφία και την πυροπροστασία. Ο κ. Υφυπουργός ανταποκρίθηκε ταχύτατα στα αιτήματα της Περιφερειακής μας Ενότητας.

            Τον ευχαριστούμε θερμά, διότι εισακουστήκαμε άμεσα. Η Δράμα έχει φωνή και η Ελλάδα, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει κυβέρνηση στραμμένη με στοργή προς την περιφέρεια.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.