Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΑΝΘΗΣ

Αναρτήθηκε: Mar 3, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά Παιδεία Πολιτικά προβολές: 341 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΑΝΘΗΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το δικό της νέο σύγχρονο λεωφορείο απέκτησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Βισαλτίας από ιδίους πόρους και χρηματοδότηση του Δήμου, το οποίο και τέθηκε από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στη διάθεση του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Ανθής. Το λεωφορείο, με τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, θα χρησιμοποιείται για τη μεταφορά και μετακίνηση από και προς το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης αλλά και σε άλλους προορισμούς.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο όχημα 19 + 2 θέσεων το οποίο είναι έτοιμο να κυκλοφορεί στους δρόμους του Δήμου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι σήμερα η μεταφορά των ατόμων με αναπηρία πραγματοποιούνταν με όχημα που είχε παραχωρηθεί από το ΚΕΦΙΑΠ Νιγρίτας. Πλέον όμως η μεταφορά και μετακίνηση από και προς το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ανθής, όπως και σε άλλους προορισμούς δραστηριοτήτων, αποκτά άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

 

Το λεωφορείο παρέλαβαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Λεωνίδας Ψαρράς και η Υπεύθυνη των Κ.Δ.Α.Π. Αναστασία Μπάγκαλα.

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.