Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : ΞΕΚΙΝΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Αναρτήθηκε: Dec 26, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Εύρεση & αγορά εργασίας Πολιτικά προβολές: 341 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Με απόφαση Δημάρχου ξεκινά η παράλληλη λειτουργία των υπαίθριων αγορών, σε περιοχή ευθύνης του Δήμου Βισαλτίας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τη λειτουργία τριών παράλληλων υπαίθριων λαϊκών αγορών, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης ιού COVID-19 και προκειμένου να εξασφαλιστεί η δραστηριοποίηση όλων των παραγωγών και όλων των εμπόρων που

δικαιούνται να συμμετέχουν σε αυτές.

Η εν λόγω αγορές θα διεξάγονται τις ίδιες ημέρες και τις ίδιες ώρες με τις υφιστάμενες Λαϊκές Αγορές του Δήμου Βισαλτίας , για το χρονικό διάστημα ενός μήνα από την έκδοση της απόφασης ήτοι έως 23/01/2021.

 

Χώροι διεξαγωγής των τριών παράλληλων αγορών:

  1. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Νιγρίτας, στον περιβάλλοντα χώρο της παλαίστρας του Αγίου Θωμά και συγκεκριμένα από την αρχή της οδού Κερκίνης μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Αναπαύσεως, ημέρα Σάββατο και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά Νιγρίτας που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες .
  2. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Μαυροθάλασσας, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, στον χώρο παραπλήσια της καθιερωμένης λαϊκής αγοράς, ημέρα Τετάρτη και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά, που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες.
  3. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Δημητριτσίου, στην κεντρική οδό του οικισμού και στην συνέχεια της καθιερωμένης λαϊκής αγοράς, ημέρα Δευτέρα και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά, που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες.

 

Δεν ξεχνάμε:

Υποχρεωτική απόσταση μεταξύ των πάγκων τα 5 μέτρα

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ

Υποχρεωτική η αποστολή μηνύματος στο 13033 από τους καταναλωτές:

X κενό ΟΝΟΜΑ κενό ΕΠΙΘΕΤΟ κενό ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (μετακίνηση για προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου Χ βάζουμε τον αριθμό 2).

 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.