Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΡΙΟΥ

Αναρτήθηκε: Nov 16, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 140 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΡΙΟΥ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ξεκίνησε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 η ανακατασκευή-επισκευή της Γέφυρας Καστανοχωρίου που εντάσσεται στο έργο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Ο. 17 (ΧΟΥΜΝΙΚΟ-ΣΙΤΟΧΩΡΙ-ΙΒΗΡΑ ΔΙΑ ΛΕΥΚΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΡΙ», προϋπολογισμού μελέτης 200.000 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μελέτη εκπονήθηκε εξ ολοκλήρου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βισαλτίας. Η πίστωση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού της χώρας.

 

Πρόκειται για ένα τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Βισαλτίας που εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό συνδημοτών μας και η ανακατασκευή της γέφυρας αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής από το 2018.

Για την γρήγορη ολοκλήρωση του έργου απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων από την διασταύρωση Αγίου Δημητρίου προς το Καστανοχώρι.
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.