Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Αναρτήθηκε: Sep 29, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις Πολιτικά προβολές: 248 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής, προεξάρχοντος του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγου, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020. Για την μαύρη αυτή σελίδα της ιστορίας και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μίλησε η φιλόλογος  και μέλος της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Άγιος Πολύκαρπος», κυρία Ολυμπία Παχαδίρογλου. Το μνημόσυνο τελέστηκε μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας λειτουργίας στην οποία ιερούργησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας.


Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Μπούμπας, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Οικονομικής Ανάπτυξης, Θωμάς Μπιμπλιάς, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αργύρης Χατζημάρκος, Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δημήτρης Παπαθανασίου, η Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Βισαλτίας, Βάνα Πλιάκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μπαλτήρας και η αντιπρόεδρος του Τ.Σ Νιγρίτας Κατερίνα Χατζηστραβού.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.