Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : «ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟ» ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ-ΧΑΡΤΙ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Αναρτήθηκε: Aug 26, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά Πολιτικά προβολές: 138 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Επενδύοντας στη συμμετοχή και ευαισθητοποίηση των πολιτών και με στόχο την αύξηση των ανακυκλώσιμων υλικών ο Δήμος Βισαλτίας ενισχύθηκε με καινούργιους τριπλούς κάδους ανακύκλωσης για πλαστικό, αλουμίνιο και χαρτί.

 

Οι κάδοι τοποθετήθηκα ήδη σε όλα τα κτίρια των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας για προώθηση της ιδέας της ανακύκλωσης σε χώρους καθημερινών συναλλαγών.

Συγκεκριμένα κάδοι τριών θέσεων τοποθετήθηκαν στον Δημαρχιακό Μέγαρο στη Νιγρίτα, στα κτίρια των πρώην Δημαρχείων στη Μαυροθάλασσα, στο Δημητρίτσι και στο Σιτοχώρι, στο Κ.Ε.Π. Νιγρίτας, στο Κ.Ε.Π. Λευκοτόπου και στο κτίριο της Δ.Ε.Υ.Α.Β. στη Νιγρίτα.

 

Η συγκεκριμένη προμήθεια κάδων ανακύκλωσης εντάσσεται στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής, με δράσεις για προστασία του περιβάλλοντος, ευαισθητοποίηση των πολιτών και εξοικονόμηση πόρων.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.