Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» καταγγέλλει τις απαράδεκτες εικόνες που παρουσίασαν δομές Δήμων της χώρας, με δεκάδες γονείς - εργαζόμενοι να συγκεντρώνονται από τα ξημερώματα έξω από τα αρμόδια γραφεία, προκειμένου να παραλάβουν το πολυπόθητο voucher και να ολοκληρώσουν τις εγγραφές των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς, για τη νέα σχολική χρονιά.

Η συμφιλίωση της οικογενειακής με την επαγγελματική ζωή επιβάλει στους «διαχειριστές – διεκπεραιωτές» κάθε είδους γραφειοκρατικών διαδικασιών να επιδεικνύουν τον ανάλογο σεβασμό στους εργαζόμενους χρήστες αυτών των κοινωνικών προνοιών. Εικόνες όπως π.χ με γονείς να λιποθυμούν λόγω της πολύωρης αναμονής έξω από τα γραφεία του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων, δεν περιποιούν τιμή για καμία δημοτική αρχή.

Όπου η τοπική αυτοδιοίκηση σέβεται εμπράκτως τον πολίτη, η τοποθέτηση των ωφελούμενων παιδιών σε ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ/ΚΔΑΠ/ΚΔΑΠ–ΜΕΑ, πραγματοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα μοριοδότησή τους από την ΕΕΤΑΑ και όχι σύμφωνα με το χρόνο προσκόμισης του voucher. Αυτό είναι το δίκαιο, αυτό είναι το κοινωνικά ορθό για όσους δηλώνουν ότι σέβονται τον πολίτη και τα δικαιώματά του.

Καλούμε τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα να μην διστάζουν να καταγγέλλουν τέτοιου είδους τριτοκοσμικές εικόνες, να οργανωθούν σε ενιαία δράση με το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας και να  απευθύνονται για κάθε είδους ερωτήματα, συμβουλές και καταγγελίες στην ειδική φόρμα που υπάρχει στη σελίδα www.idiotikoi.gr.

 

Συλλογικά όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε τα κακώς κείμενα, τον αυταρχισμό, την ομηρεία και το φόβο! 
 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

 1. Konstantinos Matsios
  Konstantinos Matsios
  4 μήνες πριν

  Αυτη η χωρα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο τρισεκατομμμυριο να ορθοποδησει.Ουτε τωρα,ουτε μελλοντικα.Σε αυτη τη ροτα που χαραχτηκε εδω και δεκαετιες,σε αυτη τη ρωτα θα βαδιζουμε.
 2. Konstantinos Matsios
  Konstantinos Matsios
  4 μήνες, 1 εβδομάδα πριν

  Αυτη η χωρα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο τρισεκατομμμυριο να ορθοποδησει.Ουτε τωρα,ουτε μελλοντικα.Σε αυτη τη ροτα που χαραχτηκε εδω και δεκαετιες,σε αυτη τη ρωτα θα βαδιζουμε.