Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Βόλος: Ολοκληρώθηκε το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ 2018

Αναρτήθηκε: Apr 30, 2018 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις Ελλάδα Πολιτικά προβολές: 146 Tags (Λέξεις κλειδιά): Βόλος, Μαθητικό Φεστιβάλ, ΚΝΕ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του φετινού Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ, την Κυριακή στις 29 Απριλίου 2018, στην παραλία του Βόλου. Από νωρίς το πρωί μέλη και φίλοι της ΚΝΕ άρχισαν να ετοιμάζουν το χώρο της έκθεσης με τις θέσεις της ΚΝΕ για το σχολείο, για το φασισμό, την πρόταση του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό, καθώς και για τις συναυλίες από τα μαθητικά συγκροτήματα.

Τα μέλη της ΚΝΕ συζήτησαν με εκατοντάδες μαθητές για τις εξελίξεις, για την ανάγκη να οργανωθεί ο αγώνας των μαθητών για ένα σχολείο που να μορφώνει κι όχι να εξοντώνει, για το περιεχόμενο του Οδηγητή, του περιοδικού της ΚΝΕ, με το ενδιαφέρον να πέφτει ιδιαίτερα στο άρθρο που ήταν αφιερωμένο στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι εκδηλώσεις άνοιξαν με τον μαθητικό διαγωνισμό Quizdom με θέμα τα ναρκωτικά, με μαζική συμμετοχή των μαθητών, αλλά και περαστικών, ενώ στη συνέχεια έγινε χαιρετισμός από μαθητή μέλος της ΚΝΕ .

Το κέφι άναψε όταν στη σκηνή ανέβηκαν τα μαθητικά συγκροτήματα που ερμήνευσαν γνωστά και κεφάτα τραγούδια δίνοντας παλμό και ενθουσιασμό στους μαθητές αλλά και γενικότερα σε νεολαίους που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.

 
 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

  1. Dimitris Zernitsis
    Dimitris Zernitsis
    5 μήνες, 1 εβδομάδα πριν

    προπαγανδα στα παιδακια κμν των ξενων!