Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Σοφία Βούλτεψη : Γίναμε Βενεζουέλα: Το είπαν και το έκαναν!

Αναρτήθηκε: Apr 24, 2018 από serrestv2 στην κατηγορία: Τα δικά σου Άρθρα προβολές: 141 Tags (Λέξεις κλειδιά): Γίναμε Βενεζουέλα: Το είπαν και το έκαναν, Σοφία Βούλτεψη
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Όταν τον Μάρτιο του 2013, λίγο μετά την κηδεία του «ονειροπόλου συντρόφου», του «μεγάλου ηγέτη», του «σπουδαίου επαναστάτη», «εμπνευστή των ιδεών της Δημοκρατίας και των μεγάλων επαναστατικών δημοκρατικών και προοδευτικών κατακτήσεων», αυτού που μετέτρεψε τη χώρα του σε «δημιουργικό εργαστήριο», του Ούγκο Τσάβες δηλαδή, ο κ. Τσίπρας μας είπε ότι θα μας κάνει Βενεζουέλα, το… εννοούσε!

Όπως είχε πει, «είμαι βέβαιος ότι ο λαός του Μπολίβαρ θα συνεχίσει να πορεύεται τον δρόμο της απελευθέρωσης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Δρόμο που, αργά ή γρήγορα, θα πορευτούν και άλλοι λαοί, σε ολόκληρο τον κόσμο»!

Και το είπε και το έκανε – δυστυχώς στην Ελλάδα!

Αυτό προκύπτει από την πρόσφατη έρευνα δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης της Nielsen, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες είναι οι δεύτεροι πιο απαισιόδοξοι καταναλωτές μετά τους κατοίκους της Βενεζουέλας.

Στις 60 μονάδες η Ελλάδα, στις 57 η Βενεζουέλα! Με λίγη (ακόμη) προσπάθεια, ο κ. Τσίπρας θα ξεπεράσει και το πρότυπό του.

Μιλάμε για τη Βενεζουέλα της πείνας και της δυστυχίας.

Σε συντριπτικά ποσοστά οι Έλληνες δηλώνουν ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται σε οικονομική ύφεση και το 2018 (83%), 7 στους 10 δηλώνουν,  η εργασιακή ανασφάλεια παραμένει υψηλά ενώ ακολουθούν οι ανησυχίες για τα χρέη /οφειλές του νοικοκυριού και για την οικονομία.

Πρόσφατη είναι και η μελέτη Eurofound,  που καταγράφει την Ποιότητα Ζωής στην Ευρώπη (σε 33 ευρωπαϊκές χώρες) και αφορούσε το 2016. Η Ελλάδα βρισκόταν πάλι στις τελευταίες θέσεις, με χαμηλές επιδόσεις παντού – στην υγεία, στην ικανοποίηση ζωής, στην ευτυχία.

Αλλά εμείς τώρα έχουμε φύγει από τα ευρωπαϊκά σύνορα. Πήγαμε Βενεζουέλα και βάλε…

 
 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

  1. ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    6 μήνες πριν

    Βενεζουέλα γίναμε κυρία Βούλτεψη γιατί δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πόση διαφθορά, πόσες off shore και πόση διακίνηση ναρκωτικών υπήρχε στην Ελλάδα! 950δις εξέδραμον της Ελλάδος στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ!