Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Φ. Αραμπατζή: "Τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και οικονομικά ασθενέστεροι, τα νέα «θύματα» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ"

Αναρτήθηκε: Jan 12, 2018 από serrestv1 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 185 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Για νέο κυνισμό και πολιτική ωμότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε λόγο η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή στη σχετική τοποθέτησή της στη Βουλή, στο Πολυνομοσχέδιο για την 3η αξιολόγηση.

Αναφερόμενη στην περικοπή των επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων από την δήθεν κοινωνικά ευαίσθητη Κυβέρνηση, η Σερραία βουλευτής τόνισε ότι αποτελεί μία νέα ανάλγητη διάταξη. Μια θλιβερή συνέχεια στο «πετσόκομμα» των συντάξεων χηρείας, στην εκμηδένιση του ΕΚΑΣ, στη συρρίκνωση στο ¼ του πετρελαίου θέρμανσης.

Κυρίως όμως εθνικά καταστροφική για το δημογραφικό της χώρας μας, «καθώς δίνει τη χαριστική βολή στην Ελλάδα που γερνάει, στην Ελλάδα που πεθαίνει, στην Ελλάδα, που το 20% του πληθυσμού της είναι άνω των 65 ετών!», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η κ. Αραμπατζή στηλίτευσε και τη νέα οικονομική επιβάρυνση των ασθενέστερων οικονομικά από την πρωτοφανή, υποχρεωτική, προδικαστική διαμεσολάβηση, που φέρνει το πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 

Όπως επισήμανε, η  θέσπιση της υποχρεωτικότητας της διαμεσολάβησης  επί ποινή απαραδέκτου, είναι αντισυνταγματική, καθώς σημαίνει την αποστέρηση του ατόμου από τον φυσικό του δικαστή, όσο και επιπλέον κοστοβόρα για τους πολίτες, που πρώτα πρέπει να πληρώσουν για τη διαμεσολάβηση και μετά για την υποστήριξή τους στα δικαστήρια. 

Η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ στάθηκε ιδιαίτερα και στην κατάργηση των φοροαπαλλαγών για τις μισθώσεις αγροτεμαχίων του άρθρου 342, παρ. 2, ως μια ακόμη αντικινητροδοτική πολιτική της Κυβέρνησης.

Επιπροσθέτως, όπως ανέφερε, με την κατάργηση του κινήτρου της επιδότησης του ασφαλίστρου  στις χρηματοδοτικές μισθώσεις των Νέων Αγροτών και των κατοίκων των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, η Κυβέρνηση υπονομεύει για μια ακόμη φορά  την ηλικιακή ανανέωση  του ελληνικού αγροτικού πληθυσμού αφενός  και της ακριτικής Ελλάδας, της Υπαίθρου αφετέρου.

     
   Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

 1. Vaso Piti
  Vaso Piti
  9 μήνες, 1 εβδομάδα πριν

  κοσμας παπαδοπουλος Πες μας τη θέση σου για το θέμα του ονοματος
 2. Anastasia Giannakari
  Anastasia Giannakari
  9 μήνες, 1 εβδομάδα πριν

  πάντα και με κάθε τρόπο η λαικη τάξη πληρώνει το κόστος των κυβερνήσεων χρόνια τώρα! !!!!Τώρα το καταλάβατε ?????