Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αναρτήθηκε: Jul 24, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Εύρεση & αγορά εργασίας προβολές: 113 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ BUSINESS PLAN ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς - ΣΕΤΠ - الصفحة الرئيسية | FacebookΤο αποτέλεσμα της παρέμβασης του Συλλόγου στις 14-7-2022 με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τα εργασιακά και κοινωνικά θέματα που προκύπτουν, από το συνολικό σχεδιασμό του business plan 2022-2025 της Διοίκησης της Τράπεζας, ήταν η κατάθεση επίκαιρης επερώτησης (Α.Π. 6540/20-7-2022) προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, εχθές, 20/7/2022.

Στο περιεχόμενο της επερώτησης περιλαμβάνονται ερωτήσεις σχετικά τόσο με την περαιτέρω συρρίκνωση του προσωπικού, όσο και με την τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου του ν. 4601/2019, προκειμένου να συνάπτονται συλλογικές συμφωνίες, για τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων ενόψει των νομοθετημένων εταιρικών μετασχηματισμών.

Ο ΣΕΤΠ, συνεχίζει να παρεμβαίνει, με κάθε μέσο και τρόπο και προς όλες τις κατευθύνσεις, για να αποτρέψουμε τις επιθετικές κινήσεις της Διοίκησης, αλλά και να βελτιώσουμε το συνολικό πλαίσιο, ώστε να διασφαλίζονται τα δικαιώματα των εργαζόμενων.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν ήδη ζητηθεί συναντήσεις με εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ και αναμένουμε τον καθορισμό τους.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.